ابراز امیدواری اتحادیه مرغداران برای ثبات در بازار عرضه مرغ طی ۱۵ روز آینده

عضو هیأت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: درحال حاضر میانگین قیمت مرغ در هر کیلو از ۷۵هزار تومان بیشتر نیست که امیدواریم طی ۱۰ یا ۱۵ روز آینده به قیمت مصوب مرغ برسیم و نظام عرضه و تقاضا روال عادی به خود بگیرد.

عطاءالله حسن‌زاده عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در رابطه با وضعیت بازار مرغ، اظهار کرد: همانطور که تاکید کردیم ۱۱۵ میلیون باید تولید داشته باشیم، در خرداد ماه ۱۲۰ میلیون تولید جوجه‌ریزی انجام شد که وارد سالن‌های مرغداری‌ها می‌شود که با این میزان تولید، نگرانی ما در ارتباط با عرضه و تقاضا در بازار برطرف می‌شود؛ طی روزهای آینده جوجه‌ریزی ۱۱۹ میلیون قطعه‌ای وارد بازار تولید می‌شود که پاسخگوی نیاز بازار است.

وی با توجه حضور مسافران در استان مازندران و همچنین نیاز به مرغ در بازار استان تصریح کرد: با این اوصاف که حضور مسافران در ایام تابستان پررنگ تر شده است، نیاز به مرغ بالا می‌رود و در کنار آن روزانه ارسال مرغ زنده و هم به‌صورت کشتار به تهران در دستور کار قرار دارد که در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

حسن‌زاده با اعلام اینکه درحال حاضر میانگین قیمت مرغ از ۷۵ هزار تومان هم بیشتر نیست اما از قیمت مصوب فاصله دارد، اظهار کرد: امیدواریم طی ۱۰ یا ۱۵ روز آینده به قیمت مصوب مرغ برسیم و نظام عرضه و تقاضا روال عادی به خود بگیرد؛ همچنین بحث مرغ تخم‌گذار و سایر اقدامات روی تولید و بازار تاثیر داشته است.

عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با اعلام اینکه چالش‌هایی که در یک ماه گذشته شاهد بودیم، تجربه تلخی برای تولید بود، خاطر نشان کرد: امیدواریم با عادی شدن بازار مصرف، نوسانات قیمتی در بازار نداشته باشیم.

لینک کوتاه خبر:

https://hesaberoz.ir/?p=9633

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها
Please assign elementor template to display content
Please assign elementor template to display content

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: