توزیع بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ تن کود شیمیایی در محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳ هزار و ۷۸۱ تن کود شیمیایی به بهره‌برداران بخش کشاورزی این شهرستان توزیع شد.

محمد هادی‌زاده با اشاره به توزیع کود‌های شیمیایی توسط کارگزاری‌های تحت نظارت مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان، افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۳ هزار و ۷۸۱ تن کود شیمیایی به کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی این شهرستان توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: کود‌های توزیع شده شامل ۳ هزار و ۵۳ تن کود اوره، ۵۱۰ تن انواع کود فسفاته و نیز ۲۱۸ تن انواع کود پتاسه است.

هادی‌زاده گفت: کشاورزان باید برای ثبت و یا ویرایش سطح زیر کشت خود به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند، چون سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه بندی متصل است و هر کشاورز باید درخواست خود را در سامانه پایش کودی ارسال کند.

وی خاطر نشان کرد: برای حذف واسطه‌ها و جلوگیری از سوءاستفاده، توزیع کود شیمیایی تنها از طریق حواله الکترونیک و به اهتمام کارشناسان مروج در مراکز سه گانه جهاد کشاورزی این شهرستان انجام می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

https://hesaberoz.ir/?p=9958

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها
Please assign elementor template to display content
Please assign elementor template to display content

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: