نخستین دوره مسابقات لکوکاپ منطقه ای مازندران با حضور بیش از ۱۰۰ تیم در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار شد.
این دوره از مسابقات که با همکاری مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و در دانشکده امام محمد باقر (ع) ساری برگزار گردید.
شرکت کنندگان در بخش دانش آموزشی شامل: روبات های مسیریاب،فوتبالیست،جنگجو و چورتکه و همچنین در بخش دانشجویی،دانشجویان در پلتفرم دومینو به رقابت پرداختند و در پایان به نفرات اول تا سوم در هر بخش جوایز نقدی، تندیس، مدال قهرمانی و لوح تقدیر اهدا شد.
دکتر روزبه مفیدیان دبیر علمی این رویداد در گفتگو با حمیدرضا محمدی کلاریجانی خبرنگار حساب روز سطح کیفی این مسابقات را بسیار رضایت بخش توصیف و اذعان کرد: دانشگاه های نسل جدید باید تولیدکننده مهارت و کارآفرینی باشند نه صرفا چاپ مقالات و پژوهش های غیرکاربردی و این وظیفه اساتید با انگیزه و جوان است تا نسل جدیدی از نگرش و حکمرانی را برای دانشجویان ترسیم کنند.
این نخبه ملی ادامه داد: رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت نیروهای ماهر و مهارتی است که بتوانند پس از دوران دانشگاه، بصورت مستقل وارد صنعت یا بازار کار شوند و بخشی از آتوریتی اقتصادی کشور را پاسخگو باشند.
وی تاکید کرد: پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور در گرو سپردن نظام آموزشی و مهارتی به نخبگان و مستعدین دانشگاهی است تا با دانش روز و فناوری نوین به ارتقا، توسعه و تعالی سیستم آکادمیک کشور بپردازند.
عضو مرکز رشد دانشگاه افزود: نظام آموزش عالی باید همراه با مهارت و مبتنی بر اولویت های اساسی کشور باشد و ذیل این حل مسائل اساسی کشور باید بر اساس یک برنامه آینده پژوهی و تشخیص نیازهای آتی کشور مطرح شود.